tisdag 28 december 2010

Nu är julen över och jag har försökt att börja skriva på detta inlägg flera gånger om, men det misslyckas hela tiden. Det är så roligt att läsa andras bloggar - alla är så duktiga på att skriva!
http://www.julbilder.nu/

Julafton firade vi som vanligt hemma, även om den äldre sonen egentligen ville åka till mor eller farförälddrar istället. Men vi gjorde klart för honom redan före jul att vi ska fira hemma eftersom han har tillgång till sitt rum och sina egna grejer hela dagen. Vi slutade att ränna runt som tokar på julafton för några år sedan när vi insåg att hela julafton bara blev en enda stor stressfylld dag. Det var inte roligt.
Istället bjuder vi in mor och farföräldrar samt syskon. Mina syskon firar med oss vartannat år medan makens ena syster brukar arbeta och sedan kika förbi en stund. I år blev det bara mina föräldrar som åt julbord tillsammans med oss. Men det var så mysigt ändå. Makens sida kom efter julbordsätandet, men de hann träffa tomten och fika en massa go´fika.
 http://www.julbilder.nu/


På kvällen när barnen hade gått och lagt sig satte vi oss (jag och maken) med en stor kopp te (kaffe till honom) och konstaterade att barnen var så nöjda med julafton och då känns det så bra i våra föräldrahjärtan. För visst är det så, är barnen nöjda då är vi också nöjda.

En av sonens presenter en MP3 spelare fungerade inte när han tog upp den från förpackningen. Vi åkte förbi till Expert där den var inköpt. Maken sprang in och skulle lämna tillbaka den, efter 40 minuter kommer han tillbaka till bilen - arg var bara förnamnet!! Först har han fått stå och köa i kassan för att få veta att byten ska göras till säljarna i butiken, då får han köa för att ta sig fram till säljaren och när han kommer fram dit så erbjuds han att de kan skicka in den på rep. MEN HALLÅ!!! En ny sak ska inte vara trasig när man tar upp den ur förpackningen. Maken säger att det går han inte med på, han ska ha en ny på en gång. Gissa vad försäljaren säger då?? - då får du återkomma på måndag, vi har så mycket folk här och det tar så lång tid att byta ut den. Jag har inte tid!!!
Visa informationhttp://office.microsoft.com/sv-se/images/results.aspx?qu=arg#ai:MM900282749|
Nåja, han var in i måndags och pratade med chefen. Talade om för honom att det är absolut sista gången som han kommer att handla någonting hos dem. En kund som kommer in med en trasig vara är lika viktig som en kund som ska handla.

På juldagen åkte vi iväg till syrran och hennes familj. Egentligen skulle de komma till oss, men eftersom syrran är ganska nyopererad och hade inte provat köra bil sedan operationen ville hon inte börja med att köra 6 mil. Så vi packade ner julmaten och hoppade in i bilen och tillbringade en mycket trevlig juldag hos dem. syrran och hennes man har en pojke som är två år yngre vår äldsta och våra barn leker och har så roligt tillsammans. Dock var vår son på ett ganska dåligt humör, trött när alla spänningar och intryck från julafton lagt sig. Men det fungerade bra iallafall. De lekte både ute och inne, spelade Xbox och fikade. Vi vuxna spelade Sequence och självklart vann vi TJEJER!!!

affärer,affärsmän,festliga tillfällen,guldpokaler,män,personer,priser,troféer,utmärkelser,vinnare,vinster,webbanimeringarhttp://office.microsoft.com/sv-se/images/results.aspx?qu=arg#ai:MM900282749|


Ikväll är det hockeyträning som gäller, trots att sonen har ont i en tå eftersom han fått en puck på skridskon på gårdagens träning. Vi får väl se hur det känns när han får på sig skrillorna. Medan han tränar hade jag tänkt åka till affären eftersom maken kommer ut till ishallen direkt efter jobbet. Vilket pusslande det blir ibland...en åker dit och den andra åker någonannanstans.
Visa informationhttp://office.microsoft.com/sv-se/images/results.aspx?qu=ishockey

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det låter som ni också haft en bra jul. Men vilken j'''la försäljare. Åh vad arg man blir när de beter sig som om deras kunder inte är värda vatten. Trist, speciellt när det är saker till ens barn för de blir ju så ledsna och besvikna.
    Hoppas att det funkar med träningen trots onda tår :-)
    Ha en fin fortsättning på veckan och det var väl självklart att det var ni tjejer som vann;-)
    Lena

    SvaraRadera